Milletvekili Adayı Beder Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milletvekili Adayı Beder Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Yeşilyol Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla tek tek soh...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyol Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Beder, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinin AK Parti ve Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını belirtti. Yeni Türkiye yolunda yeni anayasa çalışmaları için çok sayıda hukukçu vekile ihtiyaç olacağının altını çizen Beder, “AK Parti’nin kurulduğu 13 yıldan beri Türkiye ve Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlar ortada. Herkes bunun farkında. Esnaflarımızda gündemi her zaman yakından takip ediyorlar. Dün neredeydik. Bugün neredeyiz. Dünya ülkeleri arasında Türkiye saygın bir konuma geldiyse, bunun sebebi AK Partidir. AK Parti ile esnafımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnafımızın işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız” dedi.

“ANKARA’YA GÜÇLÜ GİTMEMİZ LAZIM”

Beder, Afyonkarahisar ve Türkiye’nin genel değerlendirmesini yaparak, şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Türkiye’yi 13 yılda adeta uçurdu. Şimdi de Abdulhamit’in hayalini gerçekleştiren bir Cumhurbaşkanımız var. Yani AK Parti, kendisini dünya tarihinde önemli bir yere yazdırdı. AK Partinin haricinde dünyada demokrasi ile yönetilen ülkelerin hiçbirinde girdiği 9 seçimde oyunu artırarak çıkan başka bir siyasi hareket yoktur. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Sizlerle birlikte, hep birlikte görüntü, eylem, icraat olarak partimizi üstün başarılarla yeniden iktidara taşıyacağız inşallah. El birliği ile güçlü olmamız, buradan Ankara’ya güçlü gitmemiz lazım ki, Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte bir tuğla koyalım. Milletimiz de zaten istikrardan yana olduğu için partimizin ve genel başkanımızın dağ gibi arkasında duruyor. Biz şimdiye kadar 9 tane seçime girdik. Şimdi de Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında 10. seçimimize gireceğiz. İnancımız Allah’a, güvenimiz milletimizedir. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Milletvekili Adayı Fatih Beder’e ziyaretlerinde AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. FATİH BEDER, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA, KENT MERKEZİNDE  ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.