Milletvekili Adayı Kırcı’nın Acı Günü

Milletvekili Adayı Kırcı’nın Acı Günü
AK Parti Balıkesir 2. sıra milletvekili adayı olan Sema Kırcı’nın gece saatlerinde vefat babası Mehmet Kırcı (79), dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir otelde...

AK Parti Balıkesir 2. sıra milletvekili adayı olan Sema Kırcı’nın gece saatlerinde vefat babası Mehmet Kırcı (79), dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir otelde kızına destek olmak için dün katıldığı tanıttım toplantısının ardından akşam evine dönen baba Mehmet Kırcı, sabaha karşı rahatsızlanarak Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kırcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Kırcı’nın kalp hastası olduğu ve ölüm nedeninin kalp krizi olduğu öğrenildi. Kırcı’nın cenazesi, 600 Evler Mahallesi’ndeki 600 Evler Cami’ne getirildi. Cenaze törenine, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Ali Mantı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Müftü Süleyman Küçük, bazı daire amirleri, Kırcı ailesinin yakınları ve Mehmet Kırcı’nın sevenleri katıldı. İkindi namazının ardından Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük’ün kıldırdığı cenaze namazı sonrasında, Kırcı’nın cenazesi Bandırma Şehir Mezarlığı’na götürülerek dualarla toprağa verildi. Milletvekili adayı Sema Kırcı, cenaze törenin ardından taziyeleri kabul etti.

AK PARTİ BALIKESİR 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAN SEMA KIRCI'NIN GECE SAATLERİNDE VEFAT BABASI MEHMET KIRCI (79), DUALAR VE GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.