Milletvekili Adayı Parsak, İşsizler Derneği’ni Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Parsak, İşsizler Derneği’ni Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar İşsizler Derneği’ni ziyaret etti.Ziyarette, işsizlik hakkında görüşle...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar İşsizler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, işsizlik hakkında görüşlerini belirten Parsek, Türkiye genelinde ve Afyonkarahisar’da böyle bir isimli derneğin olmasının utanç göstergesi olduğunu belirtti. Mehmet Parsak, "Yüzde 10,7 işsizlik oranı ile G-20 ülkeleri arasında Türkiye’nin üçüncü oldu. Bahse konu olan rakam gerçeği yansıtmamakta ve Türkiye’de gizli işsizlik ile bu rakam yüzde 20’ler seviyesinde. Asgari ücretli vatandaşlar açlık sınırının altında boğuşurken bu insanlar da hesaplamaya dahil edildiği takdirde ortaya çıkan tablo vahim. Ayrıca Afyonkarahisar ve Türkiye’deki Suriyeli mülteciler de sisteme dahil edilmesi gerekiyor. Türkiye ve Afyonkarahisar’da kalıcı istihdamı arttıracak yatırımlar yapmak yerine hükümet; rant kavgasının içine düşmüş ve de geçici istihdam alanları olan inşaat sektörüne, AVM yapımına ağırlık vermiştir. Vatandaşların ağızlarına tabiri caiz ise seçimden seçime bir parmak bal çalmaktadır” diye belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.