Milletvekili Adayı Taşkın, Bostanbaşı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Taşkın, Bostanbaşı Mahallesini Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

- AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bayram Taşkın, Bostanbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taşkın, ilk olarak muhtarları ziyaret etti. Bostanbaşı Mahalle Muhtarı Faik Özbay, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve Türkiye Muhtarlar Derneği Yeşilyurt Şube Başkanı Abuzer Taylan ile bir araya gelen Taşkın, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Taşkın, 2015 genel seçimlerinin her anlamıyla Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu kaydederek, "AK Parti, büyük bir iddianın sahibidir. Bu büyük iddianın temel taşları da yeni anayasa, çözüm süreci, milli birlik ve kardeşlik ile kalkınmış bir Türkiye'dir. İnşallah bu büyük iddialarımızı 2015 genel seçiminden sonra halktan aldığımız büyük destek ve teveccühle gerçekleştireceğiz" dedi.

İktidarın 'yeni Türkiye' yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Taşkın, "13 yıllık hükümet süresince Türkiye'de demokratikleşme noktasında birçok hamleler yapıldı. Ancak bunların tepe noktası ve taçlanacağı yer yeni anayasadır" ifadelerini kullandı.

Bostanbaşı Mahalle Muhtarı Faik Özbay, Bayram Taşkın'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

"SİZLERİN DESTEĞİYLE O BÜYÜK SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Taşkın, daha sonra Bostanbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Taşkın, 2015 genel seçiminin Türkiye'nin olmazsa olmazlarından olan yeni anayasanın temelinin atılacağı bir seçim olduğunu kaydetti. Taşkın, vatandaşların dua ve desteklerini beklediklerini ifade ederek, "Biz göreve talibiz. Sizlerin dua ve desteklerini bekliyoruz. Kim aday olursa olsun AK Parti'mize ve Malatya'mıza yakışır bir oy oranıyla 2015 seçimlerinden çıkacağız. İnşallah o büyük seçimi, sizlerin dualarıyla kazanacağız" dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI TAŞKIN, BOSTANBAŞI MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.