Milletvekili Adayları Resmi Kurumları Ziyaret Etti

Milletvekili Adayları Resmi Kurumları Ziyaret Etti
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’deki kamu kurumlarının yönetici ve çalışanlarını ziyaret etti.7 Haziran’da yapılacak olan mille...

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’deki kamu kurumlarının yönetici ve çalışanlarını ziyaret etti.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, kurum ziyaretleri kapsamında Nevşehir Valiliği binasında bulunan resmi kurumları gezdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kalabalık parti topluluğu eşlik etti.

Adaylar, Nüfus İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Dernekler İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ziyaret etti.

Kurum müdürleri ve personellerini tek tek ziyaret eden ve tokalaşan Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, kurumlardaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.