Milletvekili Alan’dan Başkan Tuna’ya Ziyaret

Milletvekili Alan’dan Başkan Tuna’ya Ziyaret
MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi.

- MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi.

Mersin’de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, temasları çerçevesinde MHP Toroslar İlçe Teşkilatı ve MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Tuna’yı da ziyaret etti. Toroslar İlçe Teşkilatı’nda MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, Başkan Tuna ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve partililer tarafından karşılanan Alan, kendisine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Alan, ülkenin ve Türk milletinin geleceği için birlik ve beraberlik içersinde el ele, omuz omuza çalışmanın önemine de vurgu yaptı.

Daha sonra Toroslar Belediye Başkanı Tuna’nın makamına geçen Alan, halkın büyük desteği ve teveccühü ile Toroslar’da 3. dönemine başlayan Tuna’yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Hamit Tuna ise Engin Alan’ın askeri hayatında önemli başarılara imza atan çok değerli bir şahsiyet olduğunu ifade ederek, siyasi hayatında da bundan sonraki süreçte başarılı hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi. Toroslar’da yaptıkları hizmetlere ilişkin kısa bilgiler de veren Tuna, ellerindeki imkanlar ölçüsünde bölge insanına en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydetti. Tuna, “Sayın Milletvekilimiz Engin Alan’ın makamımızda bizi ziyaret etmesinden dolayı büyük şeref duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun. Siyasi yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ALAN’DAN BAŞKAN TUNA’YA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.