Milletvekili Atay’ın 7 Eylül Mesajı

Milletvekili Atay’ın 7 Eylül Mesajı
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Atay, “Aydı...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Atay, “Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılını kutlarken, öncelikle vatan topraklarını sonuna kadar savunan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şanlı ordumuza, kurtuluş mücadelesi sırasında şehit düşen Kuva-i Milliye Efeleri’ne, bu kutsal topraklara canını armağan eden atalarımıza rahmet diliyor, saygı ile anıyorum. Birlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bağlarımızı güçlendirmemiz gerekiyor. 93 yıl önce milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olan ve toplumsal menfaatleri her türlü hesabın önünde tutan Aydınlılar, tüm dünyaya güçlü bir birliktelik mesajı iletmiştir. Tek temennimiz odur ki o günlerde gösterilen fedakârlığın ve birlikteliğin günümüzde de gösterilmesidir. Bu anlamda aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Aydın’ımızın 7 Eylül Kurtuluş Günü´nü kutluyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.