Milletvekili Çığlık, İlçelere Çıkarma Yaptı

Milletvekili Çığlık, İlçelere Çıkarma Yaptı
AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum’un Karayazı, Hınıs, Pasinler ve Köprüköy ilçelerinde gezi ve incelemede bulundu.

- AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum’un Karayazı, Hınıs, Pasinler ve Köprüköy ilçelerinde gezi ve incelemede bulundu.

AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Şakir Atalay, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih İpek, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri ile Hasta ve Hasta Yakını Haklarını Savunma Derneği Erzurum Şube Başkanı Abdulnasır Polat ile birlikte ilçelere çıkarma yapan Çığlık, ilçe gezilerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Başkent ve Erzurum hattı arasında kentin ekonomik, iktisadi ve sosyal sorunlarına çözüm arayan Milletvekili Çığlık, özellikle hanımlarından yoğun teveccüh gördü. Parlamenter, Karayazılı, Hınıslı, Pasinlerli ve Köprüköylü hanımların dertlerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışacağını belirtti. AK Parti Erzurum Milletvekili Çığlık, ilçe gezilerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, ülke siyasetine yön veren Erzurum halkının siyasi iradenin adeta gözü kulağı olduğunu ifade etti. Çığlık, “Reis-i Cumhurumuzun ifade ettiği gibi Erzurum her dönem siyasetin bir parametresidir. Mensubu ve vekili olduğumuz bu mübarek kentin bir kadın parlamenteri olarak Ankara-Erzurum hattı arasında şehrimizin gelişim ve kalkınması noktasında bölge ve memleketimiz için üretilen proje ve yatırımların sürdürülebilirliği adına sürekli sahadayız. Dünya, Türkiye ve Erzurum üçgeninde kentimizin Avrupa şehirleriyle bütünsel bir entegrasyonunu sağlamak adına gözlem, işbirliği ve ortak uygulama alanlarını da yakinen takip ediyoruz” dedi.

“TÜRKİYE BÜYÜYOR, ERZURUM GELİŞİYOR”

Milletvekili Çığlık, Erzurum ve ilçelerinin değişen ve gelişen bir büyüme oranını AK Parti ile sağladığını bildirerek şöyle devam etti: “Erzurum son 12 yılda her alanda kalkınma hamlesini yaşayan bir vilayete dönüştü. Bakınız 1950’li yıllardaki büyüme oranı 3 Kasım 2002’den sonra yeniden vücut buldu. Her dönem istikrardan yana olan Erzurum halkı, AK icraatlarla birlikte sıkıntılı günlerden müreffeh ve mutlu bir yarına ulaştı. Ekonomi, turizm, sağlık, spor, sanayi, üretim ve birçok alanda lider kentlerle yarışan bir hale gelen şehrimiz AK ellerle yeniden bölgenin hamisi konumuna ulaştı. İlçe gezilerimizde bu değişimi bizzat müşahede ediyoruz.”

Bu arada Çığlık ve beraberindekiler, ilçe gezilerinde kamu kurumları, hastaneler ve esnafı da ziyaret etti, teşkilatlara hayırlı olsun temennisinde bulundu. Parlamenter Çığlık, Avrupa Birliği hibe projeleri kullanılma oranlarının arttırılması gerektiğini ve bu bağlamda da bir çalışma başlattığını ifade ederek, “Bu çalışmaların altyapı hazırlıkları tamamlanmak üzere. Çok yakında geniş kapsamlı bir katılımla bu konuyu kamuoyuna duyurarak projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.