Milletvekili Erdoğan Araban’da Kurban Kesilerek Karşılandı

Milletvekili Erdoğan Araban’da Kurban Kesilerek Karşılandı
Gaziantep’in Araban ilçesine giden AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan ‘Memleketimiz Araban, Vekilimiz Erdoğan’ sloganıyla karşılandı. Erdoğan’ı Araban Belediye Başkanı Mehmet Ö...

Gaziantep’in Araban ilçesine giden AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan ‘Memleketimiz Araban, Vekilimiz Erdoğan’ sloganıyla karşılandı. Erdoğan’ı Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı ile vatandaşlar karşıladı.

Vatandaşlar, AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan’ın ziyaretini davul zurna çalıp kurban keserek kutladı. AK Parti İlçe Başkanlığı binasının önündeki meydanı dolduran kalabalığa seslenen Erdoğan, yeniden milletvekili seçildiği takdirde yapacağı yeni hizmetlerden bahsetti.

Mehmet Erdoğan, AK Parti İlçe binası önündeki kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada 3. dönem milletvekilliğine seçilirse 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacaklarının müjdesi ile Araban’a TOKİ’yi getireceğinin sözünü verdi. Erdoğan konuşmasında, "Vekil olduğum günden bu yana, aradan geçen 8 yıldan beri, yarım asırdan beri, geçmiş hükümetler tarafından her seçim zamanı yapıldı yapılacak diye gündeme getirilen, yıllarca Arabanlıları Ardıl Barajı vaatleriyle avutup sonrada burası su tutmaz, rantabl değil, buraya baraj yapılmaz diye gündemden çıkarttıkları Ardıl Barajı’nın temelini Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımıyla büyük bir törenle attık” dedi.

Bakan Eroğlu, temel atma töreninde, 50 yılı aşkın bir süre bekletilen Ardıl Barajı’nın bu güne kadar yapılmamış olması nedeniyle geçmiş hükümetler adına tüm Arabanlı ve bölge halkından özür dilediğini hatırlatan Erdoğan, “Ardıl Barajı’nın inşaatı tamamlanmak üzere. Şimdi de Allah’ın izniyle 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacağız” dedi.

Konuşması sık sık, ‘Memleketimiz Araban, Vekilimiz Erdoğan’ sloganıyla kesilen Erdoğan, "Geçmiş yıllarda Arabanlı hemşerilerime kanalizasyon suyu karışan içme suyu içiriyorlardı. Şimdi tüm içme suyu ishale hattı yenilendi. Araban’ın cadde ve sokakları çamur bataklığına dönüyordu. Şimdi de Araban’ın tüm cadde ve sokaklarına kilitli parke taşı döşendi. Varlıklı insanlar istediği kişiye, istediği zaman yetişebilir. Ben fakir, yoksul ve yardıma muhtaç insanların kolaylıkla yetişebileceği ve sorunlarını anlatabileceği bir vekillik yaptım ve yapmaya davam edeceğim İnşallah” dedi.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ise yaptığı kısa konuşmada, "Araban’ımızın gururu, Araban’ımızın mimarı Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan’ın 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekilliği adaylığı tüm Arabanlı hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun, ‘Memleketimiz Araban, Vekilimiz Erdoğan’’’ dedi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Araban sevdalısı, Araban’ımızın mimarı, hizmet adamı, ve Ardıl Barajı ile Çat Boğazı Barajı’nın mimarı Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan, Araban’ımızı ziyareti ile biz Arabanlıları şereflendirdi. Allah’ın izniyle 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Gaziantep Milletvekilliği için 3. dönem adaylığında Araban sevdalısı Sayın Mehmet Erdoğan’ı Arabanlılar olarak, yeniden seçip TBMM göndereceğiz İnşallah. Milletvekilimiz Sayın Erdoğan ile Araban’ımıza çok güzel hizmetler vereceğiz’’

GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNE GİDEN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ERDOĞAN ‘MEMLEKETİMİZ ARABAN, VEKİLİMİZ ERDOĞAN’ SLOGANIYLA KARŞILANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.