Milletvekili Kalaycı’dan Taksici Esnafına Ziyaret

Milletvekili Kalaycı’dan Taksici Esnafına Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, ziyaret ettiği taksici esnafından destek istedi.Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Konya Milletvekili ve...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, ziyaret ettiği taksici esnafından destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Konya Milletvekili ve 1. sıra adayı Mustafa Kalaycı, taksici esnafını ziyaret etti. Yapıcı Taksi Durağında esnafla sohbet eden Kalaycı, sorunları dinleyerek partisinin seçim beyannamesinde şoför esnafına yönelik vaatleri anlattı. Kalaycı, “Vergisiz mazotu deniz taşımacılığında gemilere veriyorsun, hava taşımacılığında uçaklara veriyorsun, büyük lojistik firmalara veriyorsun, taksici, kamyoncu, otobüsçü esnafı neden pahalıya alsın ki. O adaleti sağlayacağız. MHP olarak şoför esnafımıza da vergisiz mazot ve benzin vereceğiz. Şuanda vergisiz mazotun karşılığı 1.75 lira. Ticari aracı yenilemede vergi alınmayacak. Çok aracı olanlara değil, bir aracı olan esnafımıza sağlayacağız bu avantajı” dedi.

KULU’DA ŞÖLENE KATILDI

Mustafa Kalaycı, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ile birlikte Kulu ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Şahlanış ve Gençlik Şöleni’ne de katıldı. İl Başkanı Murat Çiçek burada yaptığı konuşmada, seçimlere 1 ay kaldığını hatırlatarak, Kulu’dan zaferle çıkacaklarını söyledi.

MHP Milletvekili Adayları Temmuz Şemin ve Bulduk Özdemir’in ardından konuşan Mustafa Kalaycı, iktidara hazır olduklarını kaydetti. Kalaycı, “Kadromuz, programlarımız, projelerimiz var. Türk Milletini yeniden ayağa kaldıracağız ve lider ülke hedefimize inşallah MHP iktidarında ulaşacağız” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI VE KONYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KALAYCI, ZİYARET ETTİĞİ TAKSİCİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.