Milletvekili Tunç'tan, Oğluna Görkemli Tören

Milletvekili Tunçtan, Oğluna Görkemli Tören
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve eşi Fatma Tunç’un oğulları Mustafa Furkan düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımı attı.

- AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve eşi Fatma Tunç’un oğulları Mustafa Furkan düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımı attı.

Amasra Kontaş Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen sünnet düğününe katılım yoğun oldu. Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Milletvekili Yılmaz Tunç, gelenlere yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Milletvekili Tunç’un oğlu Mustafa Furkan’ın sünnet düğünü, iş ve siyaset cemiyetini bir araya getirdi. Törene Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, İlçe Kaymakamları, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Bartın İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, köy muhtarları çok sayıda davetli ve partililer katıldı.

TUNÇ: “SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLU OLDUK”

Törenin başında bir konuşma yapan Milletvekili Yılmaz Tunç, “Oğlumuz Mustafa Furkan’ın sünnet merasiminde sizleri aramızda görmekten mutlu olduk. Her birinize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Allah’ta sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmasın. Hepimize hayırlı evlatlar, hayırlı torunlar nasip etsin. Vatana, millete, ailelerine hayır evlatlar nasip etsin. Tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kusurumuz varsa af ola diyoruz. Hepinizi, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ'TAN, OĞLUNA GÖRKEMLİ TÖREN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.