Milletvekili Veysi Kaynak Elbistan’da

Milletvekili Veysi Kaynak Elbistan’da
Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi KAYNAK Bugün Elbistan ilçesinde bir dizi ziyaretler yaptı

Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi KAYNAK Bugün Elbistan ilçesinde bir dizi ziyaretler yaptı

 AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, "Ülkemizin istikrarını, milletimizin refahını, bölgemizin dirliğini, düzenini sağlayacak bir hükümet kuracağız" dedi.

Kaynak, 1 Kasım seçimleri öncesinde Elbistan bölgesinde vatandaşla buluştu. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği gezilerde, ilk olarak seçim Bürosu'nu ziyaret eden Kaynak, daha sonra esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Büyükyapalak Mahallesi sakinleriyle buluşan Kaynak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin 2001 yılında uçurumun kenarına geldiğini anımsatan Kaynak, "Milletimiz bu süreçte kendi içinden bir insanı, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidara getirerek, bu durumdan kurtuldu" diye konuştu. AK Parti iktidarlarıyla birlikte Türkiye'nin yeni bir kalkınma hamlesine başladığını dile getiren Kaynak, şöyle konuştu:

"Bir yandan özgürlük, bir yandan milletimizin refahı için önemli çalışmalar yaptık. 12-13 yılda çok önemli başarılar elde ettik. Bunları hep beraber yaşıyoruz. Dün hayal bile edemeyeceğimiz şeyleri bugün başardık. Çünkü Türkiye ne zaman tek parti iktidarıyla yoluna devam etmişse kalkınıyor, büyüyor. Türkiye ne zaman koalisyonlar sürecine girerse de ülkemiz fakirleşiyor, milli gelirimiz düşüyor. IMF'ye el açmak zorunda kalıyoruz. Dolayısıyla bir istikrarsızlık hakim oluyor. Bu hakim olan istikrarsızlık neticesinde de ülkemiz bir yandan anarşi ve terörle, bir yandan da ekonomik buhranla uğraşıyor. Çiftçimiz traktörüne mazot bulamaz, çocuğumuz öğretmen bulamaz, hastamız doktor bulamaz oluyor. Bunun için biz, 7 Haziran sonrası güçlü bir iktidar olursak hedeflerimiz var demiştik. 7 Haziran da milletimiz sandığa gitti iradesini ortaya koydu ve AK Parti'ye yüzde 41 oy verdi. Allah onlardan razı olsun, yüzde 41 büyük bir oran. Büyükypalak'ta da büyük destek gördük. Ama bir tablo ortaya çıktı ve yüzde 41 ile biz 20 milyona yakın oy almamıza rağmen 258 milletvekilinde kaldık ve maalesef oluşan parlamentodan bir hükümet çıkmadı. İşte 1 Kasım'da yeniden sandıklara gidiyoruz ve inşallah sizlerin desteğiyle yeniden partimizi iktidara taşıyacağız."

AK Parti'nin her zaman milletiyle birlikte olduğunu, ve hiç bir zaman da yerine getiremeyeceği sözler vermediğini dile getiren Kaynak, "Biz bol keseden atan bir parti değiliz. Biz iktidara en yakın partiyiz. İktidara en yakın parti cennetten köşk vaat etmez. Çünkü bir ay sonra iktidar olunca millet karşılığını ister. O yüzden biz yerine getiremeyeceğimiz sözler vermeyiz. Seçim beyannamemize baktığınızda da çok şükür yerine getiremeyeceğimiz bir şey yok. İnşallah 2 Kasım sabahında ülkemizin istikrarını, milletimizin refahını ve bölgemizin, dirliğini düzenini sağlayacak bir hükümet kuracağız" ifadelerini kullandı.

Büyükyapalak'ın ardından tekrar Elbistan'a dönen Kaynak, ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 2001 yılından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yapan tüm yöneticilerin katıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.