Milli Buz Hokey Oyuncusu Sinem Doğu Dünya Evine Girdi

Milli Buz Hokey Oyuncusu Sinem Doğu Dünya Evine Girdi
Samsunlu efsane güreşçi merhum Yaşar Doğu’nun torunu milli buz hokeyi oyuncusu Sinem Doğu, Egemen Ercan ile dünya evine girdi. Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun torunu m...

Samsunlu efsane güreşçi merhum Yaşar Doğu’nun torunu milli buz hokeyi oyuncusu Sinem Doğu, Egemen Ercan ile dünya evine girdi.

Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun torunu milli buz hokey oyuncusu ve milli takım kaptanı Sinem Doğu, eski basketbolcu Egemen Ercan ile nikah masasına oturdu. Anakent Sosyal Tesisleri göl alanında yapılan nikahı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıydı.

Sinem Doğu ve Egemen Ercan çiftlerinin nikah şahitliklerini ise Yaşar Doğu’nun Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu talebelerinden Mustafa Dağıstanlı yaptı.

Kızının mutluluğunu görmekten dolayı çok sevinçli olduğunu belirten Yaşar Doğu’nun oğlu Sinem Doğu’nun babası Prof. Dr. Gazanfer Doğu, “Kızım Sinem’in nikah merasimini memleketimde hemşehrilerimle bir arada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim” dedi.

Yaşar Doğu’nun torunu Sinem Doğu, spor hayatına 6 yaşında cimnastikle başladı. Daha sonra atletizm orta mesafe ve yol koşuları yaptı. 6 yıl basketbol branşlarından sonra 2004 yılında buz hokeyi ile tanıştı. Doğu, 2007 yılından bu yana milli takımlarda sporcu olarak spor hayatına devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.