Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Aydın’a Üst Düzey Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Aydın’a Üst Düzey Ziyaret
Aydın’da beş gün devam edecek “Eğitim Yönetimi Semineri” için kentte bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.Güvercinada K...

Aydın’da beş gün devam edecek “Eğitim Yönetimi Semineri” için kentte bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Güvercinada Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek “Eğitim Yönetimi Semineri”nin açılış programına Vali Yardımcısı Vahit Çopur, Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ve il genelindeki Güzel Sanatlar Lisesi ile Spor Liselerinin müdürleri katıldı.

Yapılan açılış programının ardından Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sinevizyon gösterimi ile başlayan seminerin açış konuşmasını yapan Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Otelinin Müdürü Fevzi Kumtepe, seminer hakkında bilgiler verdi. Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı da, yaptığı konuşmada Kuşadası’nın eğitimdeki yeri ve hedefleri hakkında bilgiler sundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise, ilin tümünde eğitimde gelinen yeri anlatarak istatistikler paylaştıktan sonra hedeflerini anlattı. Töre, “Kendisinin de uzun yıllar okul müdürlüğü yaptığını ve döneminde birçok başarıya imza atarak hiçbir zaman makamlardan güç alan değil, makamlara güç katanlar yöneticiler olun” dedi.

Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can da, Milli Eğitim Bakanlığı’nda son yıllarda değişen kanun, kanun hükmünde yer alan kararnameler ve genelgeler hakkında bilgiler vererek, “Biz yöneticiler malzemeyi veririz, öğretmenlerimiz de o malzemeden yemeği yaparlar. Ama her şeyin temelinde sevgi, merhamet ve şefkat yatar. Bu seminere Ankara’dan iki daire başkanı arkadaşımızın katılacağını ve amacımız bütün okullarımızı yaşam alanı haline getirmektir” diye konuştu.

Kuşadası programının ardından Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Hasan Hüseyin Can, Efeler Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Can, daha sonra Efeler Fen Lisesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Aydın’dan ayrıldı.

AYDIN’DA BEŞ GÜN DEVAM EDECEK “EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERİ” İÇİN KENTTE BULUNAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRÜ HASAN HÜSEYİN CAN, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.