Milli Eğitim Müdürü Ve Okul Müdürleri Vali Orhan Alimoğlu’nu Ziyaret Etti

Milli Eğitim Müdürü Ve Okul Müdürleri Vali Orhan Alimoğlu’nu Ziyaret Etti
24 Kasım Öğretmenler günü kutlama etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan beraberinde Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

- 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan beraberinde Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan tarafından, 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı kapsamında yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali Orhan Alimoğlu’na bilgiler verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Alimoğlu “Öğretmenlerimiz çocuklarımızı bilgi ve beceri ile topluma yararlı nesiller olarak yetiştiren fedakâr insanlardır. Öğretmen de etrafına faydalı olan, ışık saçabilen aydın kişidir. Öğretmenlik peygamberlik mesleğidir. Bunun için öğretmenlik kutsaldır. Bir ülkenin gelişip, kalkınması, öğretmenlerimizin çalışmasına bağlıdır. Bu ülkeyi güçlü yapan eğitimdir. Sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyor, aileniz ve öğrencilerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu yarınlar diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.