Milli Piyango 9 Eylül Çekilişi Yapıldı

Milli Piyango 9 Eylül Çekilişi Yapıldı
Milli Piyango’nun 9 Eylül 2014 tarihli çekilişi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü iş birliği ile Balıkesir’de yapıldı.

- Milli Piyango’nun 9 Eylül 2014 tarihli çekilişi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü iş birliği ile Balıkesir’de yapıldı.

Balıkesir Yaylada Amfi Tiyatro'da düzenlenen Milli Piyango 9 Eylül çekilişinde büyük ikramiye Ankara'ya çıktı. Yaklaşık 5 bin vatandaşın izlediği çekilişte ayrıca 5 kişiye de LCD televizyon hediye edildi.

Çekiliş sonunda ünlü şarkıcı Alişan, Rock grubu Kolpa ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kültür ve Sanat Danışmanı İsmail Özkan sahne aldı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden konserde coşkulu anlar yaşandı.

ALİŞAN'DAN BAŞKAN VE ÖZKAN'A ÖVGÜ

Şarkıcı Alişan çok sevdiği arkadaşı İsmail Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan övgüyle bahsederek kendisinin fahri Balıkesirli olduğunu söyledi. Balıkesir'e sık sık geldiğini ve İsmail Özkan'ın atılımı, belediyenin de organizasyonu ile muhteşem bir konser olduğunu ifade eden Alişan, böyle bir coşkuyu uzun süredir görmediğini söyledi.

MİLLİ PİYANGO 9 EYLÜL ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.