Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde 40.000 M2 Alan Üzerine Kurulan Çok Amaçlı Büyük Ölçekli Park Hayırlı Olsun!

Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde 40.000 M2 Alan Üzerine Kurulan Çok Amaçlı Büyük Ölçekli Park Hayırlı Olsun!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam etti...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesince ilçenin neredeyse her semtinde bir yada birkaç şantiye alanı bulunduğunu ve Melikgazi’yi adeta nakış nakış işleyerek, “Referans Belediye” olma özelliğini bir kez daha ortaya koyduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi, her yerde, vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için yapılması gereken işlerde, bu bizim işimiz değil demiyor, her işte biz varız diyoruz. Bunları lafla değil icraatlarımızla gösteriyoruz. Semtlerimize yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak muhtarlarımız ve mahalle halkımız ile istişareler yapıyor, isteklerini makul bir plan çerçevesinde planlamasını yaparak birer birer hayata geçiriyoruz.”dedi.

İnsanların Rahat Ve Huzur İçerisinde Yaşayacakları Ortamlar

Şirintepe Mahallesi’nde daha önce çok amaçlı sosyal tesis, sağlık tesisi, yürüyüş yolları oyun alanları gibi birçok hizmeti yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, daha önce metruk bir görüntü arz eden, ıslah çalışması sonrası hızla yapımına başladığımız 40.000 m2 alan üzerine kurulu bulunan, içerisinde oturma ve keyif alanları, sosyal ve sportif alanlar, yürüyüş yolları ile adeta yaşanabilir nezih bir ortam oluşturduk. Türk Kadınlar Birliği ile işbirliği içerisinde bu alanda ağaçlandırma çalışmasını birlikte yürüttük. Bu parkımız en çok kamulaştırma bedelleri ile ilgili bizlere külfet getirdi, ancak kadirşinas vatandaşlarımıza bu hizmet değer. Semtimize, mahallemize hayırlı uğurlu olsun. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” felsefesi ile çocukların, büyüklerin, bayanların rahat ve huzur içerisinde yaşayacakları ortamlar oluşturmak, belediyelerin asli görevi olduğunu sözlerine ekledi.

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR.MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, MİMARSİNAN ŞİRİNTEPE MAHALLESİ’NDE BULUNAN VE ISLAH PROJESİ SONRASINDA 40.000 M2 ALAN ÜZERİNDE ÇOK AMAÇLI VE BÜYÜK ÖLÇEKLİ PARK ÇALIŞMASININ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.