Minik Askerler Kıyafet Giyip Selam Çakacaklar

Minik Askerler Kıyafet Giyip Selam Çakacaklar
Türkiye Cumhuriyetinin şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıran 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde, Kahramanmaraşlı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "Minik Asker" olup bayram coşkusunu yaşayacaklar.

Türkiye Cumhuriyetinin şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıran 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde,  Kahramanmaraşlı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "Minik Asker" olup bayram coşkusunu yaşayacaklar.

  MİNİKLER ASKER KIYAFETİ GİYİP SELAM ÇAKACAKLAR

Özel günlerin anlam ve önemine uygun çeşitli aktivitelerle çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunan Kahramanmaraş Piazza Çocuk Atölyesi’nde, Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. 30 Ağustos Pazar günü, yurdumuzu düşmanlara bırakmayacağımızı tüm dünyaya ispatlayan bu anlamlı günde küçük çocuklar, minik asker olup selam çakacaklar.

  Her özel günde olduğu gibi Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümünde de anlamlı bir etkinliğe imza atacak olan Çocuk Kulübü'nün Minik Askerler Atölyesi’ne katılan çocuklar hem eğlenecekler hem de büyük zaferin yıldönümünün heyecanını yaşayacaklar. 15.00-17.00 saatleri arasında iki seans halinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, çocuklar asker kıyafetleri giyerek, Türk askerlerinin büyük başarısı hakkında bilgi edinecekler.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.