Minik Hayaller Çamurda Hayat Buldu

Minik Hayaller Çamurda Hayat Buldu
Bursa’nın İznik ilçesinde Dedemin Elleri Çini Sanat Atölyesi, çocukların hayal dünyasını çamurla buluşturdu. İznikli ebeveynler, çocuklarının yetenek ve hayal güçlerini geliştirmek üzere workshopta bi...

Bursa’nın İznik ilçesinde Dedemin Elleri Çini Sanat Atölyesi, çocukların hayal dünyasını çamurla buluşturdu. İznikli ebeveynler, çocuklarının yetenek ve hayal güçlerini geliştirmek üzere workshopta bir araya geldi.

Çini ve şamot sanatçısı olan Mesude Künen’in çocuklar için hazırlayıp sunduğu workshop gününde minikler hayli efor sarfetti. İznik sahilinde gerçekleşen aktivite de çocukların uğraşına ebeveynlerde katıldı. Renkli dakikaların yaşandığı etkinlikte çocuklar, hayal güçlerini kullanarak çamurdan yaptıkları nesneleri annelerine hediye etti.

Genelde yetişkinler için organize ettikleri bu tür çalışmaları bu kez çocuklara uygulamak istediklerini vurgulayan Künen, "Workshop, grup çalışmasıdır. Kısıtlı bir süre zarfında yetenek ve hayal gücünü kullanarak geliştirme aktivetesidir" dedi.

Künen, "Ana okulu çağında ki çocuklarımıza neler yapabileceklerini bugün göstermiş olduk" diye konuştu.

Workshop etkinliğinde çocuklara İznik Çok Programlı Anadolu Kız Meslek Lisesi Seramik Bölümü Öğretmeni Serap Ay’da destek verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.