Minik Öğrencilere "Yeşil Yaprak" Ödülü

Minik Öğrencilere Yeşil Yaprak Ödülü
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) tarafından Başkent Üniversitesi Başkent Okulları İlkokul bölümü öğrencilerine "Yeşil Yaprak" ödülü verildi.Orman Haftas...

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) tarafından Başkent Üniversitesi Başkent Okulları İlkokul bölümü öğrencilerine "Yeşil Yaprak" ödülü verildi.

Orman Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Başkent Okulları’na davet edilen TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Halil Akyürek yaptığı konuşmada, Yeşil Yaprak Projesi ile öğrencilerin toprağı, ormanı, suyu ve temiz havayı tanıması, önemini kavraması, koruması, toprağın karşı karşıya kaldığı erozyonu bilmesi, erozyonla mücadele yollarını öğrenerek bu yolda çaba göstermesi ve çevreye karşı duyarlı bir ekolojik okur yazar olarak yetişmelerine katkıda bulunmanın amaçlandığını söyledi.

Çocuklardan başlamak üzere bütün halkı toprağa, suya, yeşile, tertemiz havaya ve TEMA’ya gönüllü olmaya davet eden Akyürek, öğrencileri gönüllü TEMA üyesi yapan Başkent Okulları İlkokul Müdürü Hasan Büyükçerçi’ye teşekkür etti.

Akyürek, daha sona "Yeşil Yaprak" ödülünü sınıf temsilcileri ve öğretmenlerine teslim etti. Başkent İlkokulu TEMA gönüllüsü öğrencileri ise Orman Haftası nedeniyle katkılarından dolayı TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Halil Akyürek’e çizdiği resimler ile teşekkürlerini sundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.