Minikler Yerli Malı Haftasını Kutladı

Minikler Yerli Malı Haftasını Kutladı
Erzincan Ziya Gökalp İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası” kutlaması yapıldı.

- Erzincan Ziya Gökalp İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası” kutlaması yapıldı.

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası kapsamında, öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sınıf arkadaşlarıyla paylaştı. Sınıf öğretmenlerinin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verildi;Türkiye'nin aydınlık geleceğinde tutumlu olmanın, çalışkan olmanın, iyi yatırımlarda bulunmanın ve ülkemizde üretilen malları kullanmanın faydasıyla ilgili öğrencilerimizi bu etkinlik sayesinde bilgilendiriyoruz” denildi.

Annelerinin hazırladığı pasta, börek, kurabiye vb. yiyecekleri, yerli üretim kuruyemiş ve meyveleri arkadaşlarıyla birlikte yiyen öğrenciler, haftanın önemiyle ilgili düşüncelerini "Ailemizden ve öğretmenlerimizden öğrendiğimiz; tutumlu olmayı, üretken olmayı, çok çalışmayı ve ülkemizde üretilen malları kullanmayı hayatımız boyunca devam ettireceğiz." şeklinde dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.