Miniklerden Gol Yağmuru

Miniklerden Gol Yağmuru
Altınordu ile Çamdibispor’un birlikte organize ettiği İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde fileler tam 307 kez havalandı.İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde gol rekoru kırıldı. Altınordu’nun Çamdibispor il...

Altınordu ile Çamdibispor’un birlikte organize ettiği İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde fileler tam 307 kez havalandı.

İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde gol rekoru kırıldı. Altınordu’nun Çamdibispor ile birlikte organize ettiği turnuvada ikinci hafta geride kalırken, fileler 66 maçta tam 307 kez havalandı. U10 ve U11 kategorisindeki turnuvada, 40 takımdan 700’ün üzerinde minik futbolcu kıyasıya mücadele ederken, hiç beraberliğin yaşanmadığı organizasyonda maç başı 4,65 gol ortalaması yakalandı.

İzleyenlerin büyük keyif aldığı İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde geleceğin futbolcuları Çamdibi Altınyıldız toprak sahasında koordinasyon, yardımlaşma ve fiziksel zorluklarla mücadele etmeyi öğrenirken, centilmenliğin ön planda olduğu maçlardaki gol sevinçleri de görülmeye değerdi. 66 maç sonunda U10’larda Işıkspor, Göztepe, Çamdibi Altınok, Üçyol Altınordu, U11’lerde ise Işıkspor, Manisa Belediyespor, Seferihisar ve Çamdibispor liderliklerini sürdürüyor. 66 maçın daha oynanacağı futbol festivalinde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 8-11 Haziran tarihlerinde çeyrek ve yarı final maçları oynayacak. Turnuva finali ise 15 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.