Misafir Öğrencilere Yabancı Kalmadılar

Misafir Öğrencilere Yabancı Kalmadılar
Ramazan ayının sevincini başkalarıyla paylaşmak isteyen hayırseverler, Erzurum’da okuyan uluslararası öğrencilere gerek evlerinde gerekse dışarıda iftar yemekleri veriyorlar.Öğrenimlerine Erzurum’da d...

Ramazan ayının sevincini başkalarıyla paylaşmak isteyen hayırseverler, Erzurum’da okuyan uluslararası öğrencilere gerek evlerinde gerekse dışarıda iftar yemekleri veriyorlar.

Öğrenimlerine Erzurum’da devam eden öğrenciler ramazanın coşkusunu hayırsever Erzurumlularla paylaşmaktan oldukça mutlular. Her gün farklı birilerine konuk olan uluslararası öğrenciler en son EMİNDER’in misafiri oldular.

Kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını ifade ettiler. Eğitimini Erzurum’da devam ettiren Cezayirli Mübarek Bia , ’Bu sene ülkeme gitme imkanım olmadı benimle beraber onlarca arkadaşım gidemedik ülkemizden uzakta olmamıza rağmen evimizin sıcaklığını arattırmayan hayırseverlere teşekkür ediyorum, ramazan ayının tüm İslam alemine huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Özkan Yıldırım ise açıklamasında ramazanın bereketini her yerde kendini gösterdiğini hayırseverlerin bağışı ile bunun doruklara çıktığını ifade etti. Yıldırım, bu zamana kadar hayırseverlerin katkılarıyla yüzlerce uluslararası öğrenciye iftar verme imkanı bulduk ayrıca ailesi ile beraber kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kumanya yardımında bulunduk tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini belirtti.

MİSAFİR ÖĞRENCİLERE YABANCI KALMADILAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.