Mısırlı Sanatçı Ak Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı

Mısırlı Sanatçı Ak Parti Rozetini Görünce Rabia İşareti Yaptı
Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Ağaç Günü etkinliklerine katılan Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed’in, oluşturulan sergiye ziyaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın...

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Ağaç Günü etkinliklerine katılan Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed’in, oluşturulan sergiye ziyaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın yakasındaki parti rozetini görünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam söyleyerek Rabia işareti yaptı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte “Ağaç Güzeldir” festivalini ziyaret ederek, değişik ülkelerden gelen misafir sanatçılarla buluştu. Mısırlı sanatçı Elamir Mohamed’in, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın AK Parti rozetini görünce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam söyleyerek Rabia işareti yapması dikkat çekti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti belediyeciliği ile birlikte Odunpazarı bölgesinin Türkiye ve dünyada bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. Odunpazarı bölgesinin AK Parti belediyeciliğinin hizmetleri sayesinde “Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras” listesine girdiğini ifade eden Doğan, “Sergide gerek modern sanat eserleri gerekse bölgemizin manevi havasına uygun olarak ağaç üzerine ‘Allah’ ve ‘Muhammed’ lafzı ve Kur’an-ı Kerim’den ayetlerinin işlendiğini görmekten memnun olduk. Odunpazarı bölgemizin bir dünya markası haline gelmesinde geçtiğimiz 10 yılın büyük bir önemi var. Bizim yükselttiğimiz çıtayı mevcut belediyenin korumasını umut ediyoruz. AK Parti olarak, her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız” dedi.

AK PARTİ ODUNPAZARI İLÇE BAŞLANLIĞI’NDAN “AĞAÇ GÜZELDİR” FESTİVALİNE ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.