Mlkp Terör Örgütünün Silahlı Baskınları Kamerada

Mlkp Terör Örgütünün Silahlı Baskınları Kamerada
Sultangazi’de MLKP terör örgütü tarafından “Cezalandırma” adı altında gerçekleştirilen yasadışı gösterilerin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişi sok...

Sultangazi’de MLKP terör örgütü tarafından “Cezalandırma” adı altında gerçekleştirilen yasadışı gösterilerin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişi sokak ortasında sopalarla dövülürken, silahlı işyeri baskınları ve yasadışı gösteriler yer alıyor.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, dün 28 ilçede MLKP terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Sultangazi başta olmak üzere, il genellerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda 22 kişi gözaltına alındı MLKP terör örgütü tarafından “Cezalandırma” adı altında gerçekleştirilen yasadışı gösterilerin görüntüleri de ortaya çıktı.

Polis, yaptığı operasyonda Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde iş yerinin basılarak iki kişinin yaralanması, bir şahsın uyuşturucu satıcısı olduğu iddiası ile sokak ortasında tekme tokat dövülmesi, yaklaşık 25 kişilik bir grubun Sultangazi’de bir iş yerini silahla basarak 6 kişiyi darp etmesi, bir şahsın okul içinde uyuşturucu kullandığı iddiası ile darp edilmesi, Gazi Mahallesi’nde baz istasyonunun kırılması, Gazi olaylarını anmak amacıyla silahlı korsan gösterilerin, maskeli, molotoflu, taşlı, sapanlı korsan eylemlerin yapılması, Taksim Gezi Parkı eylemleri, Sultangazi’de düzenlenen silahlı yasadışı gösteriler, polis otolarına zarar verilmesi, Soma faciasını bahane ederek Beyoğlu’nda güvenlik güçlerine yönelik taşlı-sopalı saldırı eylemi, MLKP terör örgütünün 20. kuruluş yıldönümü kapsamında yüzleri maskeli şahıslarca gerçekleştirilen Molotof kokteylli ve silahlı korsan gösteri eylemi, Suriye’nin Haseke şehrine bağlı Ras-El-Ayn (Serekaniye) İlçesindeki çatışmalarda ölen MLKP terör örgütü mensubu S.T. isimli şahıs için Sultangazi’de silahlı anma eylemini ve bunlar gibi çok sayıda yasadışı gösteri yapan şüphelileri yakaladı. 28 ilçede eş zamanlı yapılan baskında 22 kişi gözaltına alındı.

POLİS OPERASYONU KAMERADA

MLKP terör örgütü adına gösteri düzenleyen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından da kaydedildi. Helikopter destekli operasyonda, polis baskın için belirlenen evlerin kapılarını kırarak içeriye giriyor. Baskınlarda silah ele geçirilirken evde bulunan şüpheliler gözaltına alınıyor.

MLKP terör örgütüne mensup kişiler tarafından yapılan gösterilerin bazıları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

SOKAK ORTASINDA DAYAK GÜVENLİK KAMERASINDA

Sultangazi’de uyuşturucu madde kullandığı iddiası ile sokak ortasında bir kişiye atılan dayak güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişi sokak ortasında koşmaya başlıyor. Koşan kişinin peşinden ise eli sopalı bir şüpheli koşuyor. Koşan vatandaşı yakalayan şüpheliler, şahsı sokak ortasında dövmeye başlıyor. Şahıs bir süre sonra şüpheliler tarafında yerde sürükleniyor. Şahıs şüpheliler tarafınsan dakikalarsa tekme tokat dövülüyor.

Örgüt üyesi şüphelilerin bir iş yerine yaptıkları silahlı baskın, gösterilerde polise karşı düzenlenen molotof saldırısı, şahısların illegal olarak pankart asması, baz istasyonunun tahrip edilmesi gibi eylemleri de kameralar tarafından kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.