Mmo’da Eğitimler Devam Ediyor

Mmo’da Eğitimler Devam Ediyor
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından “Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetkilendirme Kursu” düzenlendi.Samsun, Ordu ve Sinop illerinden toplam...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından “Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetkilendirme Kursu” düzenlendi.

Samsun, Ordu ve Sinop illerinden toplam 12 makine mühendisinin katıldığı kursun sunumu MMO Samsun Şube Meslek İçi Eğitim Merkezi(MİEM) Kurs Eğitmeni Makine Mühendisi Behçet Bal tarafından yapıldı.

Kurslu ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, meslek disiplinlerine giren yasal mevzuat değişiklikleri ve gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellemeler yaparak çalışmalarını şekillendirdiklerini, doğal gaz sertifika yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikle sektörde çalışmakta olan 300’ü aşkın makine mühendislerini planlanan eğitimler ile belgelendirerek çalışmaların kesintiye uğramadan devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Kursun sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara “Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü Mühendis Yetki Belgesi” verilecek.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI (MMO) SAMSUN ŞUBESİ TARAFINDAN “ENDÜSTRİYEL VE BÜYÜK TÜKETİMLİ TESİSLERİN DOĞALGAZA DÖNÜŞÜMÜ MÜHENDİS YETKİLENDİRME KURSU” DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.