Model Fabrikası gibi…

Model Fabrikası gibi…
2014 Best Model of The World yarışmasının genç koreografı Asil Çağıl, şimdilerde kendisi gibi dereceli ve Avrupai modeller yetiştirme yolunda ilk adımını attı.

Model Fabrikası gibi…

2014 Best Model of The World yarışmasının genç  koreografı Asil Çağıl, şimdilerde kendisi gibi dereceli ve Avrupai modeller yetiştirme yolunda ilk adımını attı.

Eski Türkiye erkek güzellerinden Asil Çağıl hem koreogafi modellik hem de dans eğitimi verdiği güzeller ile birlikte geçtiğimiz günlerde fotoğraf sanatçısı Eren Yiğit stüdyosunda objektif karşısına geçti. Aralarında Tuğçe Sarıkaya, Gamze Balım, Yağmur Ayaz, Özlem Karaoğlu, Jenya Krivenko, Gözde Coşkun  gibi başarılı isimlerinde olduğu fotoğraf çekiminde Melek temasını kullanan Çağıl, 2015 te hedefinin dünya çapında modeller yetiştirmek olduğunu söyledi. Bu yıl Türk modellerden en az 5 tanesini Victoria Secret seçmelerine göndermeyi hedefleyen Çağıl, modellikte vücut ölçüleri kadar kültür disiplin ve azminde önem taşıdığını vurguladı.

Türkiye’de son 10 yıldır modelliğin önemini yitirdiğine dikkat çeken Koreograf Asil Çağıl bu durumda modeller kadar işi bilmeyen koreograflarında büyük rol oynadığını söyledi. Asil Çağıl Best Model yarışmasının yanı sıra son dönemlerde ülkemizde ses getiren bir çok defileye de adını yazdırmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.