Moral Destek Hizmeti

Moral Destek Hizmeti
Necip Fazıl Şehir Hastanesinde “Moral Destek Ekibi” uygulaması ile hastanede yatarak tedavi gören hastalar ve refakatçileri günlük rutin olarak ziyaret edilmektedir.

Necip Fazıl Şehir Hastanesinde “Moral Destek Ekibi” uygulaması ile hastanede yatarak tedavi gören hastalar ve refakatçileri günlük rutin olarak ziyaret edilmektedir.

Hastanede yatmakta olan hasta ve yakınlarının moral seviyelerini yükseltmek, memnuniyetlerini arttırmak, hastaların yatış süresinin kısaltılmasına yardımcı olmak amacıyla Moral Destek Ekibi tarafından hastalar her gün ziyaret edilerek nasıl oldukları, bir isteklerinin olup olmadığı sorulmaktadır.

1-20160526120530.jpg

Moral Destek Ekibinde çalışan Ayşegül Apaydın, uygulamanın amacının hasta memnuniyetini arttırmak olduğunu ve yaklaşık 6 aydır devam ettiğini belirterek, hastalara “Merhaba, Bugün Nasılsınız, Bizden Bir İsteğiniz Var mı” diye sorulduğunda yüzlerinin güldüğünü, memnuniyetlerini belirterek, Allah Razı Olsun dediklerini bunun her şeye değdiğini ifade etti. Geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu hasta ve yakınları ile irtibatlarının kesilmediğini, taburcu olduktan sonra bu kez kendisini ziyarete geldiklerini dile getirdi.

Hasta Güllü Karaduman, bu uygulamadan, hastane, doktor ve hemşirelerin hepsinden memnun olduğunu belirtti. Refakatçisi Ahmet Karaduman “Böbrek hastasıyım, 1990’dan beri hastanelere gelip gitmekteyim. Sağlık Hizmetleri açısından 2016 ile o yıllar arasındaki farkı görüyorum, şimdi işleri olmasa dahi her isteğimizle ilgileniyorlar, hizmetten çok memnunuz” dedi.

2-20160526120530.jpg

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Semih Yancar “Hasta memnuniyeti, kaliteli hizmetin önemli bir parçasıdır. Genel Sekreterlik olarak hasta memnuniyetini arttırmak için her geçen gün yeni bir uygulama imza atıyoruz. Bu doğrultuda Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Moral Destek Ekibini oluşturduk, hasta ve yakınlarından olumlu dönüşler alıyoruz.” dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.