Mossoro: “Şampiyonlar Ligi'nde Ağır Bir Yenilgi Aldılar”

Mossoro: “Şampiyonlar Liginde Ağır Bir Yenilgi Aldılar”
İstanbul Başakşehir oyuncusu Mossoro, haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray maçının zor olacağını biliyoruz” dedi.

- İstanbul Başakşehir oyuncusu Mossoro, haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray maçının zor olacağını biliyoruz” dedi.

“ŞAMPİYONA FARKLIYDI”

Braga forması giydiği zamanda Galatasaray'ın farklı olduğunu ve daha değişik oyuncular olduğunu belirten Mossoro, “O dönemden kalan oyuncular var. Felipe Melo gibi ama o zaman amaç farklıydı, şampiyona farklıydı. Şimdi zor bir maç bizi bekliyor ama şöyle de bir gerçek var ki; son zamanlarda biz de iyi oynuyoruz. Eğer takım olarak sahada her şeyimizi verirsek buradan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

“HİÇ MAÇ KAYBETMEDİK”

Galatasaray'ın son zamanlarda Avrupa Kupalarından ağır bir yenilgi aldığını ifade eden Mossoro, ''Kesinlikle Galatasaray kalitesinden bir şey düşürmüyor, biz de farkındayız ama lige önem vereceklerini de biliyoruz. Baktığınızda Başakşehir şu anda namağlup takımlardan biri. Hiç maç kaybetmedik. Zor bir maç olacağının farkındayız ama biz de sahada varımızı yoğumuzu verip buradan çok iyi bir sonuç almak istiyoruz. Daha önce belirttiğim gibi Şampiyonlar Ligi'nde ağır bir yenilgi aldılar. Onların da amacı bu sene şampiyon olmak. Şampiyon olmaya giden bir takımın da çok fazla puan kaybetme lükü de olmayacak. Onlar açısından normal tabi. Biz de burada kazanmak istiyoruz'' açıklamasını yaptı.

MOSSORO: “ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE AĞIR BİR YENİLGİ ALDILAR”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.