Motorlar Lüleburgaz’ı İstila Etti

Motorlar Lüleburgaz’ı İstila Etti
Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Türk Chopper Kırklareli Lüleburgaz Temsilciliği organizasyonunda Lüleburgaz’da bir araya geldi.

- Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Türk Chopper Kırklareli Lüleburgaz Temsilciliği organizasyonunda Lüleburgaz’da bir araya geldi.

Türk Chopper Motor Kulübü Marmaris Grubu 'Kardeşlik Sürüşü' adı altında Lüleburgaz’da buluştu. Kısa bir süre Lüleburgaz Kongre Meydanında duran Motor Kulübü üyeleri halkın büyük ilgisini topladı.

Kardeşlik Sürüşü organizasyonu ile 17 kişilik grubun Marmaris'ten başlayarak Türk Chopper Motor Kulübünün örgütlü olduğu 22 ile uğrayarak 4 bin 200 km’ lik sürüşü tekrar Marmaris’te tamamlayacağı ifade edildi.

Türk Chopper Marmaris Şube Başkanı Ömer Vatanoğlu ise Türkiye’de 22 ilde örgütlendiğini ve Türk Chopper’in örgütlendiği bütün illeri kapsayan bir gezi organize ettiklerini ve adına da Kardeşlik Sürüşü adını verdiklerini söyledi. Vatanoğlu, "Biz nerede Türk Chopper arkadaşımız varsa hepsini ziyaret ediyoruz. Bugün Lüleburgaz’a geldik. 12 gün sürecek bir sürüş bu. Şubemiz olan tüm illeri dolaşarak 12 günün sonunda yeniden Marmaris’e gideceğiz" dedi.

Türk Chopper Kırklareli Koordinatörü Erdoğan Uğurlu, Lüleburgaz’a gelen Marmaris Türk Chopper ekibine ev sahipliği yapmanın ve yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

MOTORLAR LÜLEBURGAZ’I İSTİLA ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.