Motorlu Yamaç Paraşütleri Eurodesk İçin Havalandı

Motorlu Yamaç Paraşütleri Eurodesk İçin Havalandı
Eurodesk temas noktası Keçiören Belediyesi, AB fırsatları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Estergon Kalesi’nde gençlerin dikkatini çekici bir etkinlik düzenledi. Eurodesk gençlik konseri ve motorlu yamaç paraşütü gösterisi gençlerden büyük ilgi gö

- Eurodesk temas noktası Keçiören Belediyesi, AB fırsatları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Estergon Kalesi’nde gençlerin dikkatini çekici bir etkinlik düzenledi. Eurodesk gençlik konseri ve motorlu yamaç paraşütü gösterisi gençlerden büyük ilgi gördü.

Keçiörenli gençleri Eurodesk, Avrupa Birliği fırsatları ve Türkiye Ulusal Ajansı hakkında bilgilendirmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Eurodesk Estergon Kalesini Fethediyor” adlı proje kapsamında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, THK Keçiören Şube Başkanı Erdal Acarlar, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Ulusal Koordinatörü Uzman Yardımcısı Bilal Balcı,THK Genç Kanatlar grubu ile yakın çevre okullarından 200 öğrenci de katıldı. Etlik’ten havalanan motorlu yamaç paraşütleri, izleyenlere Estergon Kalesi Fethi Marşı eşliğinde muhteşem bir gösteri sundu. Gazi Üniversitesi Müzik Topluluğu da günümüzün sevilen şarkılarından oluşan konseri ile gençleri coşturdu.

Projenin ilk aşaması olarak 20-21-22 Mayıs tarihlerinde kamu kurumları, STK’lar, gençler ve THK Keçiören Şubesi Genç Kanatlar Grubu’na yönelik “AB Fırsatları, Erasmus Tanıtımı ve Eurodesk Sinevizyon Gösterisi” gerçekleştirilmişti.

MOTORLU YAMAÇ PARAŞÜTLERİ EURODESK İÇİN HAVALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.