Mtosb’de Görev Dağılımı Yapıldı

Mtosb’de Görev Dağılımı Yapıldı
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (MTOSB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 12. Olağan Genel Kurulu sonrasında görev dağılımları da yapıldı.MTOSB’den yapılan açıklamaya göre, görev dağılımı so...

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (MTOSB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 12. Olağan Genel Kurulu sonrasında görev dağılımları da yapıldı.

MTOSB’den yapılan açıklamaya göre, görev dağılımı sonucunda Müteşebbis Heyet Başkanı Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Başkan Vekili ise Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) temsilcisi Ali Can olurken, Müteşebbis Heyet üyeliklerine ise şu isimler seçildi: Burhanettin Kocamaz, Nihat Karabiber, Şevket Can, Ayhan Kızıltan, Hasan Ruhi Koçak, Sabri Tekli, Mehmet Semih Nane, Hasan Tufan Ballı, Orhan Kahveci, Güral Savaştürk, Ergül Kaptan, Zeynep Leyla Aysallar ve Özcan Özozan.

Yönetim Kurulu’nda ise Başkanlığa Sabri Tekli getirilirken, Mehmet Semih Nane Başkanvekili, Hasan Tufan Ballı, Orhan Kahveci ve Güral Savaştürk Yönetim Kurulu Üyesi oldular. Denetim Kurulu üyeliğine Ergül Kaptan ve Zeynep Leyla Aysallar seçilirken, OSBÜK (OSB Üst Kuruluşu) temsilciliklerine de Sabri Tekli, Hasan Tufan Ballı ve Mehmet Atille getirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.