Mtso Yönetiminden Baro Başkanlığı’na Ziyaret

Mtso Yönetiminden Baro Başkanlığı’na Ziyaret
Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bu noktada hukuk herkese lazım diyoruz. Hukuk kimsesizin kimsesi olma noktasında toplumun tüm kesimlerine gerekli” dedi.

- Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bu noktada hukuk herkese lazım diyoruz. Hukuk kimsesizin kimsesi olma noktasında toplumun tüm kesimlerine gerekli” dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkoç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Baro Başkanı Enver Han, ticaret ve sanayinin istihdam olduğunu istihdamın ise toplumda huzur anlamına geldiğini ifade etti. Bu bağlamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetlerini önemsediğini dile getiren Han, “Fabrikalar bacaları tuttuğu ölçüde, ticarethaneler işlediği ölçüde ülkede refah ve huzur olacaktır” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, geçte olsa Baro’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Türkiye için hukukun büyük ölçüde önemli olduğu bildiklerini ifade den Erkoç, “İş dünyası içinde hukukun ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Sağlık bir demokrasi ile iş dünyasının daha ileriye dönük hedeflerine ulaşmasında ciddi desteği oluyor. Bu noktada hukuk herkese lazım diyoruz. Hukuk kimsesizin kimsesi olma noktasında toplumun tüm kesimlere gerekli" dedi.

Hukukun üstünlüğünün iş dünyasına çok daha gerekli olduğunu ifade eden Erkoç, “Huzurun olduğu yerde istihdam olur, istihdamın olduğu yerde ticaret olur ticaretin olduğu yerde de kar olur. Ben özellikle Türkiye’nin demokratik ve çağdaş bir Anayasaya geçmesini arzuluyoruz. Türkiye'nin şuandaki en büyük bir sıkıntılarından da biri bu. Yargının da kimsesizlerin kimsesi olma noktasında hareket etmesi ve bu noktada herkesin yargısı olması gerektiğini düşünüyorum. Ben tekrar görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Erkoç, sivil toplum örgütleri olarak her zaman Baro ile istişare halinde olacaklarını söyledi.

MTSO YÖNETİMİNDEN BARO BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.