Mudanya Belediyesi İle Üniversite Arasında İş Birliği İmzalandı

Mudanya Belediyesi İle Üniversite Arasında İş Birliği İmzalandı
Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

- Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Mudanya’nın gelişmesi, daha yaşanılabilir ve sağlıklı bir yer olması için yapılan görüşmeler meyvesini verdi. Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği çerçeve protokolü imzalandı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük B Salonu’ndaki törende Rektör Kamil Dilek ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz imzalattı.

Dilek, öncelikle Mudanya’nın turizm potansiyeli, mavi bayrak, sahil yolunun düzenlenmesi ve kültürel miras olan sivil mimarlık örneklerinin restorasyonu, üzüm, incir, zeytin gibi Mudanya’ya özgü ürünlerin üretim ve pazarlanması ile binaların dayanıklılığı gibi çalışmaların hemen hayata geçeceğini söyledi.

Mudanya’nın bilimin ışığında geleceğe taşınacağının altını çizen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Ben inanıyorum ki yapacağımız bu protokol hem bizler, hem sizler açısından önemli gelişmelere vesile olacaktır. Bunun hepimiz adına hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Türkyılmaz, “Siz söyleyin biz yaparız. Karşınızda acayip ve deli bir belediye başkanı var. Biz doğruları yapmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Temiz, dürüst bir şekilde şehrimizi yönetmeye çalışıyoruz. Bu anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Hayri Türkyılmaz ve Prof. Dr. Kamil Dilek tarafından imzalanan iki sayfa ve on maddeden protokol gereğince, Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi Mudanya’nın çarpık gelişmesinin önüne geçecek ve daha sağlıklı, yaşanabilir bir il olmasını sağlayacak projelerde ortaklaşa çalışmalar yapılacak.

MUDANYA BELEDİYESİ İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞ BİRLİĞİ İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.