Mudanya'da Ali Yıldız Güven Tazeledi

Mudanyada Ali Yıldız Güven Tazeledi
Marmarabirlik’e bağlı Mudanya 150 sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurulunda Ali Yıldız ve ekibi, güven tazeledi.

- Marmarabirlik’e bağlı Mudanya 150 sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurulunda Ali Yıldız ve ekibi, güven tazeledi.

Mudanya 150 sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Olağan Kongresinde yeniden aday olan Ali Yıldız, kongrede 2 bin 741 oyun bin 788'ini alarak 4 yıllığına göreve getirildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile üretici ortakların katıldığı kongre, Mudanya Kapalı Cuma Pazarında gerçekleşti. 3 adaylı seçimlerde mavi pusula ile Ali Yıldız listesi, sarı pusulada Dr. Murat Ünal, beyaz pusulada ise Avukat Ekmel Haydar Yılanlı’nın listesi yarıştı. Zafer sonrası ortakların omuzlarında kürsüye çıkan Yıldız, üreticilere seslenerek, "Bu üretici kendi çocuklarını yeniden başa geçirmiştir. Marmarabirlik gücünü istikrardan alıyor. Bu güç sizlersiniz. Biz çiftçinin üreticinin yöneticisiyiz. Bu yüzden kooperatifin gerçek sahipleri sizlersiniz. Gözünüz gönlünüz arkada kalmasın. Bu emanet, 4 yıl daha emin ellerde" dedi.

MUDANYA'DA ALİ YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.