Muğla Anadolu Partisi’nden Ata Sporuna Tam Destek

Muğla Anadolu Partisi’nden Ata Sporuna Tam Destek
Muğla Anadolu Partisi İl Başkanı Aylin Çalışkan ve 6 milletvekili adayı hafta sonu Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde gerçekleşen yağlı Pehlivan güreşlerine katılarak ata sporuna destek ve seçim çalışma...

Muğla Anadolu Partisi İl Başkanı Aylin Çalışkan ve 6 milletvekili adayı hafta sonu Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde gerçekleşen yağlı Pehlivan güreşlerine katılarak ata sporuna destek ve seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Partisi Muğla Milletvekili adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Partinin İl Başkanı Aylin Çalışkan, milletvekili adayları Eniz Tunca, Ünal Göksu, Gönül Tuncay,Zübeyde Demdi,Tolga Özgan ve Şafak Sevin, hafta sonu seçim çalışmaları kapsamında Muğla turuna çıktı.

Grup ilk olarak Ören’de 24 yıl sonra Ören Gençlik ve Spor Derneği’nin eğitime katkı amacıyla düzenlediği yağlı pehlivan güreşlerine katılıp destek verdi. Davul zurna eşliğinde er meydanına gelen milletvekili adayları cazgır tarafından halka tanıtıldı. Daha sonra alanda stant açan partililer çocuklara balon dağıttı.

Anadolu Partililer güreş müsabakalarının ardından Fethiye’den gelen milletvekili adayı ve ilçe yönetimi ile Bodrum merkez ve Yalıkavak mahallerinde seçim çalışmaları gerçekleştirdi.Bodrum sokaklarını parti aracıyla dolaşan milletvekili adayları yol boyunca vatandaşların ilgisi dikkat çekti.

Anadolu partisi birinci sıra milletvekili adayı Eniz Tunca ,seçim çalışmalarında halkın kendilerine gösterdiği ilgi karşısında umutlandıklarını kaydederek şunları söyledi: “Ören gençlik ve spor Derneği’nin düzenlemiş olduğu yağlı güreş festivaline katılarak, hem derneğimize, hem de ata sporumuza destek vermek istedik.Ören ve Bodrum halkına Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan’ın selam ve sevgilerini ilettik.24 yıl aradan sonra bir kez daha canlandırılan festivalimiz daim olsun.Sahip olduğumuz tüm folklorik, geleneksel, yöresel, ananevi, değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz. Tüm Anadolu Kültür Hazinesinin nesiller boyu yaşatılması için var gücümüzle çalışacağız. Ören’de ki bu çabaları için tüm festival düzenleyicilerine yürekten teşekkür ederiz”

MUĞLA ANADOLU PARTİSİ’NDEN ATA SPORUNA TAM DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.