Muğla Emniyetinde Görev Değişimi

Muğla Emniyetinde Görev Değişimi
Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 5 ilçenin Emniyet müdürleri değişirken, birçok Şube Müdürünün de görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

- Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 5 ilçenin Emniyet müdürleri değişirken, birçok Şube Müdürünün de görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

Geçen ay Muğla Emniyet müdürü olarak atanan Veysal Tipioğlu, göreve başladıktan bir ay sonra İlçe Emniyet Müdürlerinden 5’inin yerini değiştirdi. Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.

İl içi görev değişikliğinden Terörle Mücadele, Asayiş Şube, Özel Güvenlik, Siber Suçlar, Toplum Destekli Polis, Personel Şube, Trafik Tescil ve Denetleme, Çevik Kuvvet, Yabancılar Şube, Milas-Bodrum Havalimanı, Spor Güvenliği, Evrak Arşiv, Güvenlik Şube, Tanık Koruma ve v Hassas Bölgeleri Koruma Şube müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevlendirilirken, Bodrum’a 2006-2010 yılları arasında Bodrum’da görev yapan Can Candaş, Milas’tan Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Kocabıyık Spor Güvenliği Şube Müdürlüğüne, Yatağan Emniyet Müdürü Oğuz Kaan Akçal Güvenlik Şube Müdürlüğüne atanırken, Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ali Özher atandı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hüseyin Caner Aksungur ve Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne Zafer Duymuş görevlendirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.