Muhabirin Sorusuna Bülent Ersoy’a Küfrederek Cevap Verdi

Muhabirin Sorusuna Bülent Ersoy’a Küfrederek Cevap Verdi
Adana’da 1 kapkaç, 5 kez de cep telefonu hırsızlığından gözaltına alınan iki zanlıdan biri, muhabirin ’Neden gözaltına alındınız’ sorusuna Bülent Ersoy’a küfrederek cevap verdi.Alınan bilgiye göre, Ad...

Adana’da 1 kapkaç, 5 kez de cep telefonu hırsızlığından gözaltına alınan iki zanlıdan biri, muhabirin ’Neden gözaltına alındınız’ sorusuna Bülent Ersoy’a küfrederek cevap verdi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne kapkaç ve güveni kötüye kullanmak yöntemiyle cep telefonu hırsızlığı olduğu ihbarı geldi. Polis ihbar üzerine hırsızlığın meydana geldiği Güzelyalı Mahallesi’nde önlemlerini artırdı. Bu arada haber merkezi motosikletli iki kişinin kaza yaptığı anonsu geçti. Polis cep telefonlarını çalan zanlıların da motosikletli ve iki kişi olduğu için kaza yerine hareket etti.

Polis olay yerine gittiğinde kaza yapan şahısların eşkallerinin müştekilerin verdiği eşkale uyduğunu tespit etti. Yaralılar önce hastaneye götürüldü. Burada tedavi edilen zanlılar daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İsimlerinin Mehmet Ç. (20) ile İbrahim K. olduğu öğrenilen zanlılar müştekilere teşhis ettirildi. Zanlıların M.Y. isimli 15 yaşındaki bir çocuğun elinden "Kontörümüz bitti acil birini aramamız gerekiyor" diyerek telefonu alıp kaçtıktan sonra kaza yaptıkları belirlendi. Zanlıların 1 kapkaç, 5 kez de güveni kötüye kullanmak yöntemiyle 6 cep telefonu çaldığı belirlendi.

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye gitmeden önce sağlık kontrolüne getirilen zanlıların yaralı oldukları görüldü. Zanlılardan İbrahim K.’nin basın mensuplarının "Neden gözaltına alındınız" sorusuna ise sanatçı Bülent Ersoy’a küfrederek cevap vermesi dikkat çekti. Zanlılar daha sonra adliyeye götürüldü. Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.