“Muhalefetin Lüzumsuz Engellemesiyle Bir Kanunu Çıkarmakta Zorlanıyoruz"

“Muhalefetin Lüzumsuz Engellemesiyle Bir Kanunu Çıkarmakta Zorlanıyoruz
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir aydan bu yana muhalefetin lüzumsuz engellemesiyle bir kanunu çıkarmakta zorlandıklarını söyledi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çeşitli etkinliklere katılmak üz...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir aydan bu yana muhalefetin lüzumsuz engellemesiyle bir kanunu çıkarmakta zorlandıklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çeşitli etkinliklere katılmak üzere tarifeli uçakla Elazığ’a geldi. Başbakan Yardımcısı Arınç’ın Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve protokol üyeleri katıldı. Kendisini karşılamaya gelenleri selamlayan Arınç, protokol üyeleri ile bir süre sohbet etti. Başbakan Yardımcısı Arınç, daha sonra Oto Galericiler sitesinin temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Arınç, "Bugün Elazığ’a geldim. Elazığ benim memleketim. Ramazan ayının sonundayız elveda şehri ramazan dediğimiz günlerdeyiz. İnşallah bayrama da çok az bir zaman kaldı. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Maalesef bir aydan bu yana muhalefetin lüzumsuz engellemesiyle bir kanunu çıkarmakta zorlanıyoruz. Oysa bu kanun içerisinde Soma’daki maden faciasından sonra yer altında çalışan işçilerin çalışma şartlarını düzelten esnafın geçmişe ait SGK prim borcunu düzelten onlara sağlık hizmetleri almalarını sağlayacak pek çok düzenleme var. Aslında 76 milyonun 70 milyonu bu kanun çıkmasını bekliyor. Ne var ki muhalefet bunu geciktirmek için 1 Temmuz’da tatile girmesi gereken meclisi tatile sokmadı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri var, yine meclisi kilitlemek suretiyle bu seçim kampanyalarına milletvekillerinin katılmasını engelliyor. Her gün saçma sapan lüzumsuz işlerle mecliste netice alacak işleri almaya engel oluyor. Bizler milletvekili arkadaşlarla orada nöbet tutuyoruz adeta, sabır imtihanından geçiyoruz. Sağ olsunlar, benimle birlikte olmak için iki arkadaşımız gruptan izin aldılar geldiler. Şu anda diğer arkadaşlarımız mecliste çalışmalarına devam ediyor. Diğer arkadaşların da selamlarını iletmek isterim" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, protokol üyeleri ile birlikte Elazığ Oto Galericiler Sitesinin temelini attı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.