Muharrem İnce Özür Diledi

Muharrem İnce Özür Diledi
CHP’li belediyenin ağaç katliamına sessiz kalmayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Bütün insanlıktan özür diliyorum" dedi. Milletvekili Muharrem İnce, ağaçların kesildiği Tonami Meydanı’nda in...

CHP’li belediyenin ağaç katliamına sessiz kalmayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Bütün insanlıktan özür diliyorum" dedi.

Milletvekili Muharrem İnce, ağaçların kesildiği Tonami Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, kesilen 180 ağaç için bin 800 ağaç dikileceğini söyledi. Ağaç kesimi için bütün insanlıktan özür dileyen İnce, "Ben bu kararın ne imza atanıyım, ne uygulayanıyım, ne yapanı, ne keseniyim. Ama ben Yalova’nın milletvekiliyim. Belediye başkanıyla da aynı partinin üyesiyim. Dolayısı ile bir yetkim, imzam ve onayım olmamasına rağmen, kendimi siyaseten sorumlu tutuyorum. Sorumluluk bana aittir. Ben milletvekili olarak bunu bilmeliydim. Milletvekili olarak sorumluluğu üzerime alıyorum. Sadece Yalovalılardan değil, Türkiye’deki yurttaşlarımızdan değil, bütün insanlıktan özür diliyorum. Bir ağaç için gençlerimiz canını verirken, Validebağ’da insanlar direniş sergilerken, 200 metre mesafede bir ağacın dalı için köşkü yürüten Atatürk’ün kentinde, Yalova’da böyle bir olayla anılmaktan son derece üzgünüm. Karayolları’nın tehdidini ne yazık ki belediyemiz ciddiye almıştır. Bu tehdide belediyemiz ne yazık ki boyun eğmiştir. Ama bunu telafi edeceğiz. Burada kesilen ağaçların yerine bin 800 çınar ağacı dikilecek ve bu dikime hemen bugün başlanacak" diye konuştu.

Ardından Tonami Meydanı’nın hemen yan tarafından bulunan alana geçen İnce, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ile birlikte toprağa ilk fidanı dikti. Güleç’i de uyaran ince, "Bu fidanların dikilip dikilmediğini bizzat ben takip edeceğin" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.