Muhasebe Haftası Başladı

Muhasebe Haftası Başladı
Bu yıl 25’ncisi gerçekleştirilen ve her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan “Muhasebe Haftası” sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.Tören İstiklal marşının okunması ve...

Bu yıl 25’ncisi gerçekleştirilen ve her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan “Muhasebe Haftası” sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.

Tören İstiklal marşının okunması ve çelenk koyma töreni ile başladı. Ardından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu günün anlamına binaen bir konuşma yaptı. Alacaoğlu konuşmasında “TÜRMOB çatısı altında örgütlenen, ülke genelindeki 76 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir odasına kayıtlı, 90 bin meslek mensubu, 17 bin stajer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 500 bini geçen muhasebe camiası çeşitli etkinliklerle Muhasebe Haftasını kutluyoruz” dedi.

BU YIL 25’NCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLEN VE HER YIL 1-7 MART TARİHLERİ ARASINDA KUTLANAN “MUHASEBE HAFTASI” SEBEBİYLE CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.