Muradiye’de İmar Revizyon Planı Revize Ediliyor

Muradiye’de İmar Revizyon Planı Revize Ediliyor
Yunusemre Belediyesi’nin Muradiye’de gerçekleştireceği imar revizyon planı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Belediye hizmet binasında DSİ Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştiren Yunusemre Belediye...

Yunusemre Belediyesi’nin Muradiye’de gerçekleştireceği imar revizyon planı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Belediye hizmet binasında DSİ Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gerekli çalışmaların yapılarak mevcut sorunların biran önce çözüme kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini ve bu konuda da sona geldiklerini açıkladı.

Muradiye’de imar revizyon kararının görüşülmesi sürecinde kurum görüşlerini dikkate alan Yunusemre Belediyesi, son olarak da Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve ekibiyle buluştu.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Belediye Başkan Yardımcıları Saniye Altay, Can Mercül, DSİ İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Abdul Kasım Sarımehmet, Yunusemre Belediyesi Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vacide Elmalı, DSİ Planlama Şube Müdürlüğü Uzmanları, DSİ İşletme ve Bakım Şube Müdürlüğü uzmanları katıldı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Muradiye Mahallemiz ile ilgili alınan imar revizyonu kararının kurum görüşleri alınması süresince sona gelindi. Bu kapsamda Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün kurum görüşü alınması amacıyla başta Bölge Müdürümüz Hayati Çelenk olmak üzere uzman kadrosuyla belediyemizi ziyaret ederek, bir toplantı gerçekleştirdik. Yakın zamanda gerekli kurum görüşünün de belediyemize ulaşması ile revizyon imar planımızın onay sürecini tamamlamış bulunacağız” dedi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ MURADİYE'DE İMAR PLANINI REVİZE EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.