Murat Orhan’dan Hakem Tepkisi

Murat Orhan’dan Hakem Tepkisi
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor kulübü Başkanı Murat Orhan, golsüz berabere kaldıkları Çarşambaspor maçını değerlendirerek hakem hatalarına tepki gösterdi.

- Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor kulübü Başkanı Murat Orhan, golsüz berabere kaldıkları Çarşambaspor maçını değerlendirerek hakem hatalarına tepki gösterdi.

Başkan Orhan, hafta sonu KBÜ Ayyıldızlı statta mücadele ettikleri Çarşambaspor maçında takımın tutuk bir oyun sergilediğini ve son 25 dakikayı 10 kişi tamamlamalarına rağmen sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Murat Orhan, Bölgesel Amatör Lig’de olsa hakemler hakkında konuşmak istemediklerini ancak son iki maçtır hakem hataların hat safhada olduğunu belirterek, “Hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz ama verilen bir emek var ve bu emeğe de herkesin saygı göstermesi lazım. Geçtiğimiz hafta Terme deplasmanın da aynı sıkıntıyı yaşadık, bu haftada aynı sıkıntıları yaşadık. Oyucu gole giderken hakem pozisyonu keserek maçı bitiriyor. Kendisine sorduğumuzda ise sürenin dolduğunu söylüyor. Sarı kart olmayan pozisyonda sarı kart gösteriyor. Biz sadece hakemlerin biraz emeğe saygı göstermesini istiyoruz. Liderliğe ortak olacağımız maçta maalesef bir puanla ayrıldık. Sahamızda ikinci beraberliğimizi aldık. Bu haftada sahamızda Turhalspor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan galibiyet almak için mücadele edeceğiz. Sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğe ortak olmak istiyoruz. Hafta sonu tüm futbol sevenlerin Ayyıldız statta takımımıza destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.