Muratpaşa Rekora Koşuyor

Muratpaşa Rekora Koşuyor
Antalya U14 Futbol Ligi’nde oynadığı son maçta Altun Gençlikspor’u 14-0 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, 10 maçta rakip filelere 60 gol attı.

- Antalya U14 Futbol Ligi’nde oynadığı son maçta Altun Gençlikspor’u 14-0 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, 10 maçta rakip filelere 60 gol attı.

Antalya U14 Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Muratpaşa Belediyespor rekora doğru adım adım ilerliyor. Muratpaşa’nın genç sporcuları grubunda oynadığı son maçta Altun Gençlikspor’u 14-0 mağlup etti. A grubunda 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyetle 27 puan kazanan Muratpaşa Belediyespor, liderliğini sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesporlu genç futbolcular 10 maçta rakip kalelere 60 gol atarak maç başına 6 gol ortalaması tuttururken, kalelerinde 7 gol gördü.

HEDEFİMİZ ANTALYA ŞAMPİYONLUĞU

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ercan Atılgan, ligin bitimine iki hafta kaldığını belirterek, “Grubumuzda en çok gol atan ve en az gol yiyen takımız. Oldukça iyi futbol oynamamıza rağmen attığımız kadar gol kaçırdık. Ligde en yakın rakibimiz olan Serik Belediyespor’la aramızda 2 puan fark var. Rakibimizle önümüzdeki hafta final maçına çıkacağız. Serik Belediyespor’u da mağlup ederek grubumuzu lider olarak tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz Antalya şampiyonluğudur” diye konuştu.

MURATPAŞA REKORA KOŞUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.