Muş Belediye Meclisi Toplandı

Muş Belediye Meclisi Toplandı
Muş Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.Muş Belediye Meclisi’nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Feyat Asya, yapılan çalışmalar...

Muş Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Muş Belediye Meclisi’nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Feyat Asya, yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirme yaptı. Ankara ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Asya, kentsel dönüşüm ve hastanenin yeri ile ilgili ilerleme kaydedildiğini vurguladı. Asya, “TOKİ Başkanımız ile tekrar bir görüşme yaptık. Mevsimsel şartlar elverişli olduğunda çalışmalar başlayacak. Biz bu anlamda Muş için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. İnanıyorum ki halkımız da bu çalışmalarımızı yakından takip ediyor ve bizlere destek veriyorlardır. Bu anlamda ilimizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken neyse biz adımlarımızı o yönde atıyoruz. İnşallah ilkbaharla birlikte çalışmalar hız kazanacaktır” dedi.

Muş Belediyesi’nin önceliklerinin olduğunu ve bu öncelikler arasında TOKİ tarafından yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları, eski hastanenin bulunduğu yerin belediyeye tahsisi ve alt yapı çalışmaları olduğunu kaydeden Başkan Asya, bunların gerçekleşmesi içinde başta kendisi ve ekibi olmak üzere herkesin üzerine düşeni yaptığını vurguladı. İlkbahar mevsimi ile birlikte belediye olarak yapacakları çalışmaların hız kazanacağını belirten Başkan Asya, “Mevsim şartları elvermediği için kış aylarında herhangi bir çalışma yapamıyoruz. Bunun için mevsim şartlarının uygun olması gerekiyor. Şartlar uygun olduğu andan itibaren çalışmalarımız hız kazanacak ve yol, alt yapı, park-bahçe, ağaçlandırma, yeşillendirme, kaldırım, refüj ve temizlik çalışmalarımız hızlı bir şekilde yapılmaya başlanacaktır” şeklinde konuştu.

Kobanili mültecilere yardım kampanyası kapsamında toplanan gıda, giyim, bebek bezi ve mama gibi muhtelif yaşam malzemelerinin bayan meclis üyeleri ve eşinin de aralarında bulunduğu bir ekiple Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gönderilip teslim edildiğini belirten Asya, kampanyaya destek veren Muş halkına meclis adına teşekkür etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından meclise havale edilen dilekçeler ele alındı. Oturum, imar konusunun görüşülmeye başlanması ile birlikte basına ve halka kapatıldı.

MUŞ BELEDİYE MECLİSİ, BELEDİYE BAŞKANI FEYAT ASYA BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.