Musabeyli İlçesine Hükümet Konağı Müjdesi

Musabeyli İlçesine Hükümet Konağı Müjdesi
AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Musabeyli ilçesine modern bir Hükümet Konağı kazandırılacağının söyledi.

- AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Musabeyli ilçesine modern bir Hükümet Konağı kazandırılacağının söyledi.

Milletvekili Dal, Kilis’in gelişmekte olan bir il olduğunu belirterek, “AK Parti hükümetleri döneminde ilimize yapılan yatırımlarla ilimizin daha da ilerledi. İlimize olduğu kadar ilçelerimizde de çalışmalarımız aynı ölçüde sürüyor. İlçelerimizin, köylerimizin çeşitli alt yapı sorunları, su problemleri, sağlık alanında yaşadıkları bazı sıkıntıları en kısa sürede çözüme ulaştırabilmek için ilgili bakanlıklarla sürekli irtibat halindeyiz. Bürokrasinin daha hızlı ilerlemesi ve vatandaşlarımızın işlerinin daha çabuk sonuçlanması için Musabeyli ilçemizin ihtiyacı olan modern bir hükümet konağı yatırım programına alınmıştır" dedi.

Musabeyli ilçemizin hükümet konağı ihtiyacını İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştüğünü dile getiren Milletvekili Dal, "Sayın Bakanında uygun görmesi ve talimatları sonucunda, Musabeyli ilçemizin hükümet konağı projesi İçişleri Bakanlığı'nın 2015 yatırım programına alınmıştır" dedi.

Şimdiye kadar Kilis İl Özel İdaresinin eski bir binasını hükümet konağı olarak kullanan Musabeyli ilçesinin artık bu sıkıntıdan kurtulacağını söyleyen Milletvekili Dal, "İçişleri Bakanımız Efkan Ala'ya teşekkürlerimi arz ediyorum. Yapılacak olan hükümet konağının İlçemize ve İlimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.