Müsiad Başkanı Olpak’tan Başkan Altepe’ye Ziyaret

Müsiad Başkanı Olpak’tan Başkan Altepe’ye Ziyaret
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ı ağırladı.

- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ı ağırladı.

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmeye, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, genel kurul için Bursa’ya geldiklerini ifade etti. Başkan Altepe’ye MÜSİAD Bursa Şubesi için Kültürpark’ta yapılan dernek binasına verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Olpak, “MÜSİAD faaliyetleri için çok güzel bir yer. Otopark ve her türlü ihtiyaç için gerçekten iyi seçilmiş, mükemmel bir alan. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılacak genel kurulla görevini bırakacak olan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ise, görevde bulunduğu süre içerisinde her alanda Altepe’nin desteğini gördüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, MÜSİAD Başkanı Olpak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Günümüzde şehirlerin yarıştığını, üzerine düşeni yapan şehirlerin Türkiye’yi güçlü kıldığını belirten Altepe, “Tüm çalışmalarımızı kent dinamikleriyle birlikte sürdürüyoruz. En büyük avantajımız, kent içinde sinerjinin oluşturulması, kentin fırsat ve avantajlarının değerlendirilmesidir” diye konuştu.

Hizmet ederken yerel dinamiklerden yararlandıklarını fakat en önemlisinin iş dünyası olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Her şeyin kaynağı üretim. Ne kadar üretirseniz o kadar güçlü olursunuz. Ne kadar satarsanız o kadar kalkınırsınız. Bursa’nın bu anlamda konumunu güçlendirmesi, bizi fazlasıyla mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Konuşmasında MÜSİAD Bursa Şubesi için yaptırılan yeni dernek binasına da değinen Altepe, kurumun her türlü ihtiyacının giderilebileceği şekilde düzenlenen mekanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Altepe, ziyaret sonrasında Olpak’a el yapımı Bursa bıçağı hediye etti. MÜSİAD Başkanı Nail Olpak da Başkan Altepe’ye, 3 aylık ekonomi öngörü raporu, ‘Çerçeve’ isimli kurumsal dergi ve yıllık ekonomi raporunu takdim etti. Altepe, MÜSAİD Başkanı Olpak’a tarihi belediye binasını gezdirdi.

MÜSİAD BAŞKANI OLPAK’TAN BAŞKAN ALTEPE’YE ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.