Müsiad Dost Meclisi Toplantıları

Müsiad Dost Meclisi Toplantıları
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Yıldırım Holding Genel Müdür Vekili İrfan Bal ve Alacakaya Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaşlı oldu.

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Yıldırım Holding Genel Müdür Vekili İrfan Bal ve Alacakaya Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaşlı oldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Yıldırım Holding Genel Müdür Vekili İrfan Bal ve Alacakaya Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaşlı oldu. Yıldırım Holding’in çalışmaları ve Elazığ ekonomisine katkılarının masaya yatırıldığı toplantıda, bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Dost Meclisi toplantısında MÜSİAD üyeleri, genel müdür vekili İrfan Bal’a Yıldırım Holding'in, üretim, satış ve sosyal sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmalarla ilgili sorular yöneltti. Yıldırım Holding Yöneticisi İrfan Bal da holding hakkında bilgiler vererek, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli krom üreticilerinden birinin Elazığ’da olmasının bölge açısından da önemli olduğuna dikkat çekti. Yıldırım, fabrika bünyesinde B üretim tesisini yakın bir zamanda üretime açacaklarını belirtti. Üretim B tesisinin baca gazından enerji elde edeceklerini belirten Yıldırım, "Baca gazından 5 MW enerji elde edimiyle ilgili Alman bir firma ile teknik protokol imzaladık. Projelerin detayları hazırlanıyor. Aynı zamanda A ve B tesisinde entegre olarak birbirine bağlı emisyon için filtre sistemlerinin projeleri hazırlanıyor. O da B tesisi devreye alındıktan sonra baca gazı ölçümü yapılacak bununla ilgili yatırımlarımız 2015 yılının Nisan veya Mayıs aylarında yılında bitecek” dedi.

Çalışanlarının çoğunun Elazığlı olduğunu ve üretim noktasında birçok ürünün alımının da yine Elazığ’dan yapıldığını anımsatan Bal sözlerine şöyle devam etti:

"Biz Yıldırım Holding olarak Elazığ’a ve bölgeye her açıdan katkı sağlamayı arzuluyoruz. Yaptığımız üretimin yanı sıra hazırladığımız sosyal sorumluluk projeleriyle de Elazığ ve bölge insanına katkı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk alanında projelerimiz devam edecek. MÜSİAD Elazığ Şubesi başkanı ve üyelerine bizlere bu fırsatı tanıdıkları için teşekkür ediyorum. MÜSİAD’ın Elazığ’ın sorunlarını ve bu sorunlara çözüm önerilerinin sunulduğu Dost Meclisi toplantıları da gerçekten büyük öneme sahip. Umarım bu toplantılar Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesi için yararlı olur.”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök de, "Ülkemizin en önemli maden varlıklarından birisi olan krom cevheri ilimiz bu konuda büyük potansiyel barındırmaktadır. Özellikle krom madeninin savunma sanayi için çok büyük önem arz etmesi bu madeni daha da değerli ve stratejik kılmaktadır. Bizlere düşen ise var olan bu tür hammaddelerimizi en akılcı ve etkin şekilde kullanarak, topraklarımızdaki mevcut yeraltı zenginliklerimizden maksimum faydayı sağlayabilmektir" diye konuştu.

Gök, Eti Krom A.Ş.’nin Elazığ için büyük sosyal sorumluk projelerinde biraz daha ön planda olması gerektiğini söyledi. Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, Eti Krom A.Ş. Genel Müdür Vekili İrfan Bal Al ve Alacakaya Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaşlı’ya MÜSİAD yayınlarından oluşan çanta hediye etti.

MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANTILARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.