Müsiad Düzce Şubesi Basın İle Bir Araya Geldi

Müsiad Düzce Şubesi Basın İle Bir Araya Geldi
MÜSİAD Düzce Şubesi ve Genç MÜSİAD Düzce Şubesi basın mensupları ile bir araya geldi nisan ve mayıs ayında yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

- MÜSİAD Düzce Şubesi ve Genç MÜSİAD Düzce Şubesi basın mensupları ile bir araya geldi nisan ve mayıs ayında yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

MÜSİAD Düzce Şubesi dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Düzce Şube başkanı İsmail Çakmak açıklamalarda bulundu. Çakmak “MÜSİAD olarak gelecek faaliyetlerimiz başında 85. Genel idare kurulu toplantısı Elazığ’da yapılacak. Bu organizasyona katılım sağlayacağız. Düzce içinde 4. Geleneksel rafting organizasyonumuz olacak. Bu organizasyonumuza tüm Türkiye genelinde bulunan şubelerimiz katılım sağlayacak. Bu yıl içerisinde geleneksel iftar organizasyonumuzu yapacağız. MÜSİAD’ın uluslararası Fuarı uluslararası iş forumu IBF kongresine katılım sağlayacağız. Genç MÜSİAD’lı kardeşlerimizin 29 mayısta organize ettiği İstanbul’un Fetih’i organizasyonunu yapacağız. Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Rafting organizasyonumuzun 4.sünü bu yıl 4 Mayıs’ta gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bu organizasyona Genel Merkezimiz ve diğer MÜSİAD şubelerini davet ederek hem MÜSİAD üyesi dostlarımızı birbirleri ile kaynaştırmayı hem de misafir gelen MÜSİAD üyelerimize Düzce’mizi tanıtarak ilimizin tanınmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

MÜSİAD DÜZCE ŞUBESİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.