Müsiad Zonguldak, 15. Müsiad Uluslararası Fuarında

Müsiad Zonguldak, 15. Müsiad Uluslararası Fuarında
MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ticaret Fuar ve İş Forumu’na katıldı.

- MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ticaret Fuar ve İş Forumu’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtiçi ve yurtdışından birçok bakanın iştirakleriyle açılışı yapılan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, High Tech Port ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi etkinliklerine MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve üyeler katıldı.

Bu yıl 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezinde düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın aynı zamanda “Küresel Finans Sistemine Bakış ve Yeni Yönelimler” temasının işlendiği 18. Uluslararası İş Forumu (IBF)'na de ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Yılmaz, MÜSİAD Uluslararası Fuarına MÜSİAD’a üye firmaların katıldığını, Zonguldak’tan Asya Su ve Mobila Mobilya firmalarının fuarda yerlerini aldığını vurguladı.

MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi 'nin (İSEDAK) Resmi İş Forumu olarak, kamu-özel sektör buluşmasını sağlayan ve işbirliği alanlarını genişleten yönüyle, uluslararası bir etkinlik olduğunu vurgulayan Başkan Salih Yılmaz, özellikle, katılımcı ülkelerin çeşitliliği ve çokluğunun Türk mallarının yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir araç olduğuna işaret etti. MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok seçkin insanın katıldığı fuara yoğun ilginin olduğunu belirtti.

MÜSİAD ZONGULDAK, 15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARINDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.